Skotersafari

Våra Guidade Turer

Turen utgår ifrån överenskommen plats. Innan skotersafarin börjar så har guiden en säkerhetsgenomgång med gruppen. Därefter börjar skoterkörningen upp till dundret som sedan avslutas med att köra tillbaka till utgångsplatsen.

Priser ink. moms.

Grundpris för skoterguide 2000kr
Snöskoter 1500kr/st
Passagerare 500kr per snöskoter

Turen utgår ifrån överenskommen plats. Till en början så har guiden en säkerhetsgenomgång och därefter börjar ni köra till en stuga i Harrträsk. Väl framme i stugan så stannar gruppen för att fika och man kan även värma sig i stugan beroende på vädret. Efter fikapausen så fortsätter skoterkörningen som avslutningsvis tar gruppen tillbaka till startpunkten.

Priser ink. moms.

Grundpris för skoterguide 3000kr
Snöskoter 2000kr/st
Passagerare 500kr per snöskoter

Skoterturen utgår ifrån överenskommen plats. Guiden har först en säkerhetsgenomgång med gruppen och därefter börjar safarin. Ni kör cirka 13 kilometer till Torislombolo Vildmarkscamp där det finns en redan uppvärmd stuga så att man kan värma sig. Det bjuds på kaffe och guiden förbereder lunchen som ni sedan äter gemensamt. Efter pausen fortsätter skoterkörningen som avslutningsvis tar gruppen tillbaka till startpunkten.

Priser ink. moms.

Grundpris för skoterguide 4000kr
Snöskoter 2500kr/st
Passagerare 500kr per snöskoter

Skoterturen utgår ifrån överenskommen plats. Guiden har först en säkerhetsgenomgång med gruppen och därefter börjar safarin. Efter genomgången så börjar skoterturen. Ni kör cirka 13 kilometer till Torislombolo Vildmarkscamp där det finns en redan uppvärmd stuga. När ni kommer fram så bjuds det på kaffe och guiden förbereder lunch. Efter pausen så ordnar guiden en aktivitet under eftermiddagen och ni återvänder senare till campen. Guiden fixar en middag som ni äter gemensamt och efter det lämnar guiden er för natten. Morgonen därpå kommer guiden med frukost och ordnar en aktivitet fram till lunch. Efter lunch tar guiden er på en skotertur som slutligen tar er tillbaka till utgångsplatsen.

Priser ink. moms.

Grundpris för skoterguide 8000kr
Snöskoter 3000kr/st
Passagerare 500kr per snöskoter

Information

Torislombolo är en lite mindre sjö som ligger cirka 13 kilometer ifrån Gällivare och sjön är även en del av världsarvet Laponia. Vildmarkscampen består av tre stycken timmerstugor med sammanlagt 8 sovplatser och en bastu.

Harrträsk är en sjö vid foten av Dundret. Där kan vi stanna vid våran stuga för att ta en fika eller lunchpaus.

Vad som ingår i priset: Skoterkläder (inkl. skor, hjälm och skoterglasögon). Bränsle till respektive skoter samt reservrem. Fika och mat enligt respektive utflyktspaket. En förare per snöskoter.

Ingår inte i priset: Hämtning till och från Gällivare Skoterförening (200kr inkl.moms. per person). Passagerare (500kr inkl.moms. per person). Självrisk (10 000kr inkl.moms)

Boka här!

Tveka inte på att kontakta oss!

Du kan antingen fylla i formuläret eller så kan du ringa oss.

Tel. 072-523 15 01